Oferta Pachete Foto Botez 2022-2023

Acasa -> Oferta Noastra -> Oferta Pachete Foto Botez

 

Pachet PREMIUM – pret 500 euro
(fotografii digitale + photobook 20×30 cm)

– sedinta foto acasa la parinti;
– fotografii pe toata durata evenimentului;
Predarea materialelor:
– un STICK USB (Flash Drive) cu fotografiile in format digital; toate fotografiile sunt prelucrate tehnic (luminozitate, culoare si contrast);
– un album tip photobook 20×30 cm, hartie Kodak Professional Endura Premier, coperta piele ecologica, 28 pagini (14 colaje).
Nota: Prezenta permanenta pe toata durata evenimentului. Timpul de livrare este maxim 120 zile lucratoare.
*** Transport gratuit pentru judetele: Bucuresti si Arges ***
*** Acest pachet foto se adreseaza botezurilor cu maxim 70 de invitati. ***

 

Click aici pentru a ne contacta !

 

 

Mini dictionar:

  1. SD – definitie standard inseamna ca materialul video este filmat intr-o rezolutie de 720 x 576 pixeli in format PAL 4:3 (incadrare perfecta pentru televizoarele cu tub) sau in format PAL 16:9 (incadrare perfecta pentru televizoarele mai noi, plasma sau LCD).
  2. HD (HDV) – definitie inalta, inseamna ca materialul video este filmat intr-o rezolutie mai mare pe caseta miniDV, hard, card de memorie, etc . Rezolutiile HD cele mai cunoscute sunt: 1280 x 720 pixeli, 1440 x 1080 pixeli, 1920 x 1080 pixeli (Full HD). Aspectul lat (wide) 16:9 cat si rezolutia mare confera o calitate deosebita atat pe televizoarele cu tub cat si pe cele LCD sau plasma.
  3. Downconvert inseamna transformarea materialului video din rezolutie Full HD in rezolutie SD. Acest procedeu se foloseste pentru a putea inregistra materialul video pe DVD-uri.
  4. Prelucrare video inseamna eliminarea prin taiere a cadrelor “moarte”, anumite corectii de culoare si stabilizare a imaginii cat si adaugarea de tranzitii (treceri de la un cadru la altul) si anumite efecte atunci cand este necesar.
  5. Prelucrare foto inseamna aplicarea anumitor corectii de incadratura, sharp, contrast, culoare, etc… atunci cand este nevoie.
  6. Blu-ray Disc (BD) sunt discuri asemanatoare DVD-urilor, dar care functioneaza numai pe aparate Blu-Ray Player. Datorita capacitatii mari de stocare, ele se folosesc pentru materiale video Full HD.
  7. Memorie FLASH DRIVE (USB Stick) = un mic dispozitiv electronic ce se conecteaza la calculator, laptop, smart TV, sau diferite aparate dotate cu interfata USB. Acest dispozitiv poate stoca date sau materiale foto-video si reprezinta cel mai modern mod de stocare a nuntii sau botezului dumneavoastra.